Superliga

Talent: Følte jeg blev glemt i Brøndby

HB Køge har lejet Brøndby-spilleren Mark Leth Pedersen, der glæder sig over at være sluppet væk fra Brøndby, hvor han følte sig glemt, da klubben hele tiden gav nye og yngre spillere chancen.

Mark Leth Pedersen skrev i slutningen af januar under på en halvårig lejeaftale med HB Køge. I forbindelse med offentliggørelsen understregede sportsdirektør Per Rud, at planen var at skrive en permanent kontrakt med den 20-årige offensivspiller. En plan som også Leth Pedersen selv er med på.

- Ja, det er helt sikkert også en del af min plan. Og jeg ser helst, at jeg har en aftale på plads med HB Køge indenfor to-tre uger, siger Mark Leth Pedersen til tipsbladet.dk.

Den nyslåede HB Køge-spiller har kontraktudløb i Brøndby til sommer, hvor altså også den nuværende aftale med HB Køge udløber. Og Mark Leth Pedersen afslører, at det ikke er på tale at vende tilbage til Brøndby.

- Der er ikke nogen, der har sagt direkte til mig, at de ikke vil bruge mig. Men jeg oplevede, at andre og yngre spillere pludselig kom foran mig, når der skulle fyldes op til træning i a-truppen. Jeg følte, at jeg blev lidt glemt i Brøndby. Jeg har trænet med førsteholdet et par gange, men jeg har bare ikke rigtig fået chancen, siger han.

Mark Leth Pedersen har oplevet, at en spiller som Daniel Wass, der er af samme årgang som ham selv, har fået masser af chancer på førsteholdet, mens også den to år yngre Jens Stryger Larsen er kommet foran i køen til Brøndbys førstehold. Nu vil han dog bare fokusere på HB Køge.

- Nu må jeg give den en skalle i HB Køge. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og nu håber jeg, at jeg får den chance, som jeg har håbet på, siger han.