Superliga

Tidligere FCK-sponsor i betalingsstandsning

Rigmandsbanken Capinordic Bank er i dag gået i betalingsstandsning. Banken har i de seneste måneder trukket sig ud af engagementet med FC København.

Da banken Capinordic i februar 2008 blev præsenteret som navnesponsor for den nye multihal ved siden af Parken, var glæden stor i bankens ledelse og i Parken Sport&Entertainment.

Siden har finanskrisen i den grad bragt hverdagen ind i de to virksomheders liv, og da det 1. januar 2010 stod klart, at PSE ikke ville have en håndbold-hal klar samme dag, sagde Capinordic sine sponsorater i FCK op og krævede 1,25 millioner kroner betalt tilbage.

Capinordic havde et sponsorat på 50.000 kroner tilbage i PSE, men de penge skal Flemming Østergaard og resten af ledelsen i PSE nok skyde en løve-hvid pind efter.

- Capinordic Banks' ledelse har anvendt den mellemliggende periode til at gennemgå samtlige bankens engagementer, aktiver og retssager med hjælp fra eksterne rådgivere. Disse undersøgelser konkluderer forøgede nedskrivninger og øget reservation til retssager. Capinordic Bank A/S opfylder derfor ikke solvensbehovet, lyder det i en pressemeddelelse fra moderselskabet Capinordic A/S.

Ud over sponsorater i FC København har Capinordic også postet millioner i et sponsorat af et dansk cykelhold.