• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Samarbejdsproblemer mellem de tidligere Horsens-trænere Henrik Jensen og Flemming Povlsen skulle ligge til grund for, at sidste sæson endte med nedrykning og trænerafgange.

Af Kristian Østerby Jepsen

Sidste sæson endte med nedrykning og trænerfyring i Horsens. En væsentlig årsag til den ulykkelige udgang var, at samarbejdet mellem cheftræner Henrik Jensen og assistent Flemming Povlsen ikke fungerede.

- Gennem hele forløbet har Flemming Povlsen været på lønningslisten som sparringspartner for cheftræneren, men Flemming er blevet kørt ud på et sidespor og er slet ikke blevet brugt, selvom han er ansat til at være rådgiver for cheftræneren. Det blev han under Kent Nielsen og med stor succes, for Flemming er fantastisk god i den rolle, og han var en stor støtte for Kent Nielsen. Henrik Jensen brugte ham overhovedet ikke, og der gik ikke mange dage før Flemming ikke gad være der mere. De fungerede slet ikke sammen, siger Horsens Folkeblads Tommy Poulsen til Tipsbladet.

Flemming Povlsen er fortsat til Randers FC, men han ønsker ikke at blive konkret i forhold til afskeden med AC Horsens og Henrik Jensen.

Læs reaktionerne fra Flemming Povlsen og Henrik Jensen her.