Superliga

Veteranen: Ståle er for ærekær

FC Københavns rutinerede venstre back, Niclas Jensen, forventer ikke, at hverken spillere eller træner mister gejsten fordi træneren stopper i klubben til juni 2011.

Det får ingen betydning, hverken for klubben, spillerne eller træneren selv, at Ståle Solbakken bliver ny landstræner i Norge den 1. januar 2012.

- Det kan jeg ikke tro, slet ikke når klubben får så lang tid til at finde en ny. Hvis jeg kender Ståle ret, så er han for ærekær til ikke at yde sit bedste og aflevere klubben i den bedste stand. Han vil ikke tillade nogen at falde af på den og han er selv for professionel til selv at gøre det, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk.

Det er dog tit set, at trænere man vidste forlod klubben endte med at blive fyret. Det sker dog næppe i dette tilfælde vurderer den tidligere landsholdsspiller.

- Der sidder nogle kompetente herre, der skal tage stilling til det og jeg er sikker på, at de kan modstå presset udefra, fortæller Niclas Jensen, der selv stopper til nytår, for at blive spilleragent.