Superliga

VFF-direktør: Slutspil er en forkert drejning

Viborgs direktør Morten Jensen er imod det nye turneringsforslag, som han mener drejer dansk fodbold i en forkert retning.

Tipsbladet har utvetydigt vist sin holdning til det nye turneringsforslag. Svaret er NEJ, og det er der andre, som er enige i. Ikke mindst Viborgs direktør Morten Jensen. Han er især imod slutspillet.

- Jeg er generelt imod tanken om slutspil. Jeg synes, det er mere stringent, at man arbejder på en klar turnering, hvor man møder hinanden ude og hjemme. Det ved jeg godt, at man ikke gør i SAS Ligaen i dag, og det ligger der også en problematik i. Kigger man på fodbold i andre lande og bare i andre sportsgrene, så synes jeg, at slutspil er en sportslig forkert drejning, siger Viborg-direktør Morten Jensen til Tipsbladet.

Samtidig påpeger direktøren, at forslaget især går ud over de mindre klubber, der får svært ved at få en bid af den økonomiske kage. Og det er et problem.

- Jeg kan godt frygte, at det bliver endnu mere lukkede ligaer, og det gør det endnu sværere for os i næstbedste lag at komme med. Det er selvfølgelig en fordel for de lidt større klubber, og jeg er helt indforstået med, at der er nogle lokomotiver, som skal trække dansk fodbold, men jeg tror bare, at man skal være meget påpasselig med at mindre klubber og byer ikke mister motivationen, når der ikke er mulighed for at få fat i de store penge. Og det, tror jeg, bliver sværere og sværere med dette forslag.

Du kan læse meget mere om Morten Jensens holdning til forslaget i Tipsbladet Update, der er på gaden nu.

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.