Huntelaar hentede point

Klass-Jan Huntelaar blev matchvinder, da AC Milan fredag aften besejrede Udinese med 3-2.

Hjemme på San Siro havde Milan besøg af Udinese i en kamp hvor især Milan havde hårdt brug for tre point.

Milan fik da også en god start på kampen, efter blot seks minutter brugte Klaas-Jan Huntelaar til at sætte en bold fra hjørnespark i nettet. Efter 39 minutter spillede Ronaldinho Pato helt fri. Den lille angriber svigtede ikke, og dermed stod der 2-0.

Kort inden pausen fik Floro Flores udlignet. Han headede et indlæg i kassen, og selv om bolden var lige på Dida, så kunne målmanden ikke stoppe den.

I anden halvleg øgede Huntelaar hurtigt til 3-1. Et Ronaldinho frispark blev forlænget og Huntelaar stod klar i boksen. Kort inden slutfjløjtet fik De Natale reduceret, men mere blev det ikke til, selvom Milan viste svaghedstegn i denne kamp.

Milan er stadig otte point efter førerholdet og rivalerne fra Inter.