Serie A

Juventus: Sørensen vil vokse yderligere

Genereldirektør i Juventus Giuseppe Marotta ser store udviklingsmuligheder i Frederik Sørensen. Han krediterer træner Luigi del Neri for danskerens foreløbige udvikling.

Frederik Sørensen er stadig ejet af Lyngby, men alle tegn i sol, måne og stjerner peger på, at Juventus køber ham fri af aftalen for en angivelig købssum på halvanden millioner kroner.

I Juventus er de nemlig ovenud begejstring for den stadig bare 18-årige dansker, og generaldirektør Giuseppe Marotta tror, at der er mere i vente fra danskeren, der indtil videre har optrådt 12 gange for Torino-klubben.

- Efter sommerferien vil han udvikle sig endnu mere. Hvis han bliver ved med at få kampe på dette niveau, så får han en erfaring, der vil få ham til at vokse yderligere. Men man skal også huske at kreditere Del Neri (Juventus-træner Luigi del Neri

red.

) for hans succes. Det er ham, der har valgt at give ham chancen, siger generaldirektør Giuseppe Marotta til sporten.dk.

Luigi del Neri kan imidlertid snart være fortid i Juventus. Han er under heftig beskydning for resultaerne i Serie A, hvor Lecce og Bologna i de to seneste uger har slået Juventus med 2-0.

En trænerfyring kan koste Frederik Sørensen Juventus-karrieren, men til syvende og sidste er det Giuseppe Marotta, der er ansvarlig for køb og salg af spillere, og prisen afskrækker vel næppe den italienske storklubs direktør.