Kjær hjalp Palermo videre i pokalen

Danske Simon Kjær var med fra start, da Palermo torsdag aften spillede sig videre i den italienske pokalturnering.

Simon Kjær var med til at give den nyansatte træner, Delio Rossi, den bedst tænkelige start i Palermo, da klubben torsdag aften med en sikker 4-1 sejr over Reggina spillede sig videre i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Fabrizio Miccoli gav planmæssigt hjemmeholdet føringen, da han eksekverede et straffespark til scoring midtvejs i første halvleg. Kort inde i anden halvleg bragte Sergio Volpi imidlertid Reggina tilbage i kampen med en scoring til 1-1.

Tre mål på et kvarter, et af Edison Cavani og to af Igor Budan, var dog mere end Reggina kunne overkomme, og de måtte rejse hjem med et 1-4 nederlag.

Dermed er Palermo videre til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen, hvor Lazio venter på Simon Kjær og co.