Serie A

Laudrup-scout: Har ikke hørt fra Juventus

Michael Laudrups betroede scout, Erik Larsen, har hørt rygterne, der linker Laudrup til Juventus. Men Larsen kender ikke til nogen konkret interesse fra Torino-klubben.

Erik Larsen arbejdede som scout for Michael Laudrup i både Brøndby, Getafe og Spartak Moskva. Men siden fyringen i Moskva har Laudrup og Larsen ikke arbejdet sammen. Det kan Juventus lave om på. Rygterne om italienernes interesse i Laudrups trænerkvaliteter blev tirsdag ført frem af den italienske avis La Repubblica.

- Jeg kan også læse aviser, lyder det tørt fra Erik Larsen, da tipsbladet.dk spørger til rygtet.

- Jeg har en aftale med Michael om, at der skal være konkret interesse, som han samtidig finder interessant, før jeg eventuelt hører om det. Det er ikke sket i tilfældet Juventus, siger Larsen.

LÆS OGSÅ: Larsen: Baggio ville jeg gerne se

Den danske scout er bosat i Madrid og har igennem efteråret fungeret som scout for sin gode ven og sportsdirektør i West Ham Gianluca Nani. Men Erik Larsen er stadig interesseret i at følge Laudrup til et nyt job.

- Jeg vil ikke forholde mig til Juventus, for gjorde jeg det, kunne jeg ikke lave andet end at forholde mig til rygter. Som menneske er jeg forholdsvis åben, og er jeg interesseret i at arbejde med Laudrup igen? Ja, men for det første skal han have et job, og for det andet skal han tilbyde mig et, siger Erik Larsen.