• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Pirchert

Medie: Juventus vil hente Iniesta på fri transfer

Medie: Juventus vil hente Iniesta på fri transfer
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Et italiensk medie hævder, at Juventus arbejder på at hente spanske Iniesta til klubben, når hans kontrakt udløber.

Af Oliver Pirchert

Selvom Andrés Iniestas kontrakt først udløber, når igangværende sæson er slut, arbejder Juventus allerede nu på at få spanieren til at underskrive en kontrakt med den italitenske storklub.

Det skriver det italienske medie, Tuttosport.

Den 33-årige midtbanespiller har tilbragt hele sin professionelle karriere hos FC Barcelona. Siden 2002 har Iniesta haft en vigtig rolle for den catalanske storklub, men det kan blive fortid, når hans kontrakt udløber.

For to uger siden indrømmede Iniesta, at han i øjeblikket overvejer sin fremtid.

- Jeg har ikke forlænget min kontrakt, og jeg har haft nogle fornemmelser, som jeg ikke har haft før, men jeg tror, det er normalt. For tre år siden havde jeg aldrig troet, at jeg skulle tænke sådan. Lad os bare sige, at jeg tænker over min fremtid, sagde Andres Iniesta til ESPN.

Desuden vil Juventus også hente Emre Can i Liverpool på samme vis til februar, når tyskerens kontrakt udløber med den engelske klub. Også Leon Goretzka er et emne for Juventus, selvom spilleren ser ud til at forlænge med Bayern München.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.