Serie A

Palermo åbner for Pastore-skifte

FC Barcelona og Real Madrid er interesserede, og italienerne vil ikke stå i vejen for, at den argentinske stjerne kan skifte.

21-årige Javier Pastore har længe været sat i forbindelse med snart sagt samtlige store klubber i Europa, og nu bekræfter Palermos ejer, at det står den argentinske playmaker frit for at skifte, hvis det rigtige tilbud kommer.

- Hvis der kommer nogle bestemte tilbud, bliver vi nødt til at overveje det. Barcelona og Real Madrid har sagt, at de er interesserede. Hvis han har lyst til at skifte, så vil han gøre det. Ligesom Edinson Cavani, siger Maurizio Zamparini til

Teleradiostereo

med henvisning til det uruguayanske es, der pt. er udlejet til Napoli.

Zamparini har tidligere joket med, at der ville skulle i omegnen af 750 millioner kroner på bordet for Pastore, og selvom beløbet formentlig ville blive væsentlig mere beskedent, kan Pastore meget vel blive det største salg i Palermos historie.

Selv har han tidligere sagt, at han ikke ønsker at forlade Palermo, før han er helt sikker på at få en stamplads i en eventuel ny klub. Pastore brillerede for Palermo i efteråret, men er efter vinterpausen falmet noget.