Serie A

Skal C. Ronaldo til AC Milan?

Det lyder som en joke, men AC Milan-præsident Silvio Berlusconi håber at kunne hente en af verdens bedste fodboldspillere fra Madrid til Milano.

Italiens premierminister og AC Milans ejer er én og samme person: Den karismatiske og kontroversielle Silvio Berlusconi. I øjeblikket er manden, der har tegnet italiensk politik de seneste mange år, i strid modvind på grund af en sexsag med den mindreårige prostituerede Ruby Rubacuori. Og hvad gør man så? Man sørger selvfølgelig for at rette opmærksomheden andetsteds og sikre sig god presse.

I sidste uge dukkede de første spæde rygter om Berlusconis interesse i Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldo op til overfladen. Nu bekræfter AC Milan-ejeren rygterne ved at fortælle om sit store ønske om at få det portugisiske fænomen til San Siro.

- Ronaldo til Milan? Det er ikke forbudt at drømme, og nogle gange bliver drømme til virkelighed. Hvis vi vinder det italienske mesterskab, så henter vi en eller to klassespillere, og en af dem kunne være Ronaldo, siger Berlusconi til Italia 7 Gold ifølge nyhedsbureauet AFP.

Med seks spillerunder tilbage af denne Serie A-sæson fører AC Milan den italienske liga med tre point ned til Napoli på andenpladsen. Så noget tyder på, at der kommer klassespillere til Milano til sommer. Om det bliver Cristiano Ronaldo, der har enorm betydning for Real Madrid, er nok mere tvivlsomt. Men sker det, kan boldkunstneren Ronaldo og premierministeren Berlusconi passende tale lidt om Ruby Rubacuori, som portugiseren måske også har set lidt til. Men det er en helt anden historie...