Sørensen så Juve floppe

Frederik Sørensen sad på bænken, da Juventus smed en 2-0 føring væk og spillede 2-2 ude mod Cesena.

Lørdag aften gæstede Juventus med Frederik Sørensen på bænken i hele kampen mod nedrykningstruede Cesena i den italienske Serie A.

Her skulle Juventus forsøge at hænge på i toppen, og det så også rigtig godt ud, da "Den gamle Dame" kom foran med 2-0 på to mål af Alessandro Matri.

Men det skulle vise sig ikke at være nok for Juventus. For kort før pausen reducerede chilenske Luis Jimenez for Cesena, mens det lykkedes Marco Parolo at udligne Juventus' føring i anden halvleg til slutresultatet 2-2.

Det ene point forøger dog ikke Juventus træner Luigi Del Neris chancer for at blive i chancen, selvom Juventus tidligere på ugen var ude og afvise at Del Neri er fyringstruet.