Serie A

United-stjernefrø kan blive i Italien

Manchester United-talentet Federico Macheda bliver måske i Italien i endnu en sæson, siger hans agent.

Federico Macheda bragede ind i den internationale fodboldverden, da han som bare 17-årig scorede et fremragende sejrsmål for Manchester United i overtiden af en kamp mod Aston Villa i 2009, men siden har det næste skridt i det unge talents karriere manglet.

I januar blev Macheda udlejet til Sampdoria i hjemlandet Italien, men offensivspilleren har ikke fundet sig til rette i Sampdorias bundkamp, og det er kun blevet til tre kampe i startopstillingen i Serie A.

Alligevel er det sandsynligt, at Macheda bliver endnu en periode som lejesvend i Italien.

- Jeg taler med Sir Alex Ferguson om, hvad vi gør i næste sæson. Sampdoria kan være en brugbar erfaring for ham, selv hvis det er i Serie B, men det er stadig for tidligt at tale om, siger Machedas agent Giovann Bia til tuttomercatoweb om muligheden for at forlænge opholdet i den italienske klub, der i øjeblikket er under nedrykningsstregen i Serie A.

Bia siger også, at Sampdorias problemer i ligaen har smittet af på hans klient.

- I de første par kampe spillede han godt, men så blev Federico Macheda trukket ind i en kamp for overlevelse, og hvis selv de mest erfarne spillere ikke kunne løfte holdet, kan en 20-årig dreng selvfølgelig heller ikke, siger agenten Bia om Macheda - der i øvrigt først fylder 20 til august.