Serie A

Zimling ved ikke, hvor han spiller tirsdag

Transfervinduet klapper i mandag aften, og Niki Zimling ved endnu ikke om han er købt eller solgt. Flere klubber skulle være interesserede, med Udinese-spilleren ved intet.

Niki Zimling fik i går et par minutter for Udinese, da holdet fra Nordøstitalien besejrede AC Milan i Coppa Italia, men om han forsat er Udinese-spiller tirsdag morgen, når transfervinduet er lukket for denne gang, ved han endnu ikke.

- Jeg vil sige det sådan, at der ikke er noget konkret. Der er nogle klubber, der har spurgt, men mere har der ikke været. Det ser ud til, at jeg skal blive i Udinese frem til sommer, så må jeg spille min chance. Vi har et presset program med mange kampe, så det skulle være mærkeligt, hvis jeg ikke skulle få en mulighed, når de andre skal have en pause, siger Niki Zimling til tipsbladet.dk.

I dag bliver han ellers kædet sammen med interesse fra ikke mindre end 10 klubber, men det har Zimling ikke selv kendskab til.

- Med 10 klubber skulle der være muligheder, men jeg har ikke hørt noget med 10 klubber. Der har været forespørgsler fra et par klubber, blandt andet på min træningssituation efter min skade, men klubben har ikke informeret mig mere specifikt, siger midtbanespilleren.

Niki Zimling har længe understreget sin glæde ved klubben og Italien, hvilket sætter ham i en vanskelig situation.

- Jeg synes, det er svært, for jeg er rigtig glad for at være her, men på den anden side er jeg nået en alder, hvor jeg gerne skulle spille, og hvis det ikke bliver her, må jeg tage et andet sted hen. Spilletiden vægter højest, men det personlige har også noget at sige, siger den unge dansker.

Så du ved ikke, hvor du spiller på tirsdag?

- Nej, og det er egentlig mærkeligt, og jeg glæder mig til der kommer en afklaring, så man kan koncentrere sig om noget andet igen, siger Zimling.

Januars transfervindue smækker i mandag aften klokken 24:00. Zimling har derfor fire dage til at træffe sin beslutning.