Foto: Getty Images
Skandinavien

Kryptisk besked fra Zlatan: Indikerer skifte til svensk danskerklub

Zlatan Ibrahimovic kan være på vej tilbage til Skandinavien. På sociale medier sender han en kryptisk besked.

Danskerklubben Hammarby IF var en del af den intense mesterskabskamp i årets Allsvenskan, men i sidste ende måtte de tage til takke med bronzemedaljer.

Noget tyder imidlertid på, at klubben, der har danske Jeppe Andersen og Mads Fenger i truppen, har sikret sig en markant forstærkning forud for den kommende sæson - nemlig Zlatan Ibrahimovic.

Klubben har ikke selv meldt noget ud, men Zlatan Ibrahimovic selv har lagt en video op på både Facebook og Instagram, der indikerer, at han fremover skal tørne ud for klubben. I videoen svæver en Hammarby-trøje med navnet ”Ibrahimovic” på ryggen.

Rygtet om et skifte til Hammarby forstærkes af relationen mellem den svenske klub og Ibrahimovic’ snart tidligere klub, Los Angeles Galaxy. De to klubber har samme ejer, og svenskernes direktør Henrik Kindlund og sportschef Jesper Jansson er begge i Los Angeles i øjeblikket. Det bekræfter Hammarbys pressemedarbejder Love Gustafsson.

- Det er rigtigt, at de i øjeblikket er der. Vi og Los Angeles Galaxy har fælles ejere og opfordres til at diskutere forskellige fremtidige problemer, siger Love Gustafsson ifølge Aftonbladet.

Pressemedarebejderen vil dog ikke kommentere på, om Zlatan Ibrahimovic er på vej til Hammarby.

Ibrahimovic kan kvit og frit skifte klub til årsskiftet, hvor hans aftale med Los Angeles Galaxy udløber efter to år. På de to år har den 38-årige svensker scoret 53 mål på 58 kampe.

Tidligere har Zlatan Ibrahimovic spillet for Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United. Han var ungdomsspiller i Malmö FF.

Se videoen, som Zlatan Ibrahimovic har delt, herunder:

Læs også:Svensk stortalent på blokken i Juventus og Inter

Læs også:Medie: Zlatan forhandler med AC Milan