Skandinavien

Storspillende Holse med til at sikre Rosenborg videre avancement

Carlo Holse var både i oplæggerens- og målscorens rolle, da Rosenborg vandt 5-1 over lettiske Ventspils.

Trods en chockstart lykkedes det Rosenborg at sikre sig videre avancement i Europa League-kvalifikationen.

Det lettiske mandskab Ventspils kom hurtigt foran efter fem minutter, men derefter stod der Rosenborg på det hele.

Danske Carlo Holse var med fra start, og han gjorde sit til, at sejren skulle blive så overbevisende som muligt.

Rosenborg var allerede foran 3-1 ved pausen, og Holse var i oplæggerens rolle til 3-1 målet, der blev scoret af Dino Islamovic.

Efter pausen blev letterne reduceret med en mand efter lidt over en times spil, og på det efterfølgende frispark nettede Carlo Holse direkte.

Syv minutter senere afgjorde Kristoffer Zachariassen kampen, da han gjorde det til slutresultatet 5-1.