Video : Tipsbladet
Skandinavien

Yussuf Poulsen skal hjem til nyfødt: Har været væk i en tredjedel af hans liv

Det er ikke en skade, der har tvunget Yussuf Poulsen ud af landsholdstruppen før tid. Angriberen blev far for tre uger siden, og men i den seneste uge har han ikke set sin nyfødte søn.

Yussuf Poulsen afgjorde den vigtige landskamp mod Schweiz lørdag aften, men allerede nu er angriberen hjemme i Leipzig igen. Ligesom Jens Stryger Larsen og Andreas Christensen har han forladt landsholdslejren.

Det er dog ikke, fordi han er skadet. Poulsen har derimod fået lov til at tage hjem før tid, fordi han og hans forlovede for nylig fik deres første barn, og landsholdsspilleren har allerede misset en høj procentdel af sønnens liv.

Læs også:Yussuf Poulsen om scoring: Tankerne gik til min søn, kæreste og far

- Der er ikke noget fysisk i vejen. Jeg har lige fået et barn for tre uger siden, og jeg vil bare gerne hjem og have de få fridage, som man kan få i en klub, der spiller Bundesliga og Champions League. Det er hårdt at være væk som nybagt far. Jeg har været væk i en uge nu, og det er en tredjedel af min søns liv, så det er lang tid. Men nu kommer jeg hjem og får et par fridage med ham og min forlovede, så det bliver super, siger Yussuf Poulsen ifølge Ritzau.

Selv om han har været væk, har han haft sin søn og sin kommende hustru i tankerne. Især efter han scorede det, der viste sig af at være det afgørende mål mod Schweiz. Som Poulsen sagde efter opgøret:

Læs også:Højdepunkter: Se Schmeichels superredninger og Poulsens sejrsmål

- Tankerne gik til min søn og min kæreste, men også til min far (der døde, da Yussuf Poulsen var fem år, red.). Nu har jeg givet min søn min fars navn, så det er nemt at sende tanker både den ene og den anden vej.

Det bliver dog ikke til mange fridage for Yussuf Poulsen. Hans RB Leipzig spiller kamp igen på lørdag, når VfL Wolfsburg kommer på besøg.

Inden da skal landsholdet uden ham møde Luxembourg i en træningskamp. Det er tirsdag klokken 19.

Læs også:Hareide ændrer truppen: AaB-spiller blandt de efterudtagede

Læs også:Frygter skader: Hareide tager ingen chancer

Læs også:Hareide forklarer: Derfor udtog jeg Lucas Andersen