Superliga

AaB går ikke shop-amok igen

AaB gentager ikke succesen fra i vinter, hvor nordjyderne tilførte Superliga-truppen masser af nyt blod.

AaB havde om nogen et travlt transfervindue i januar, hvor nordjyderne hentede Thomas Augustinussen, Kayke, Morten Duncan Rasmussen og Michael Lumb til klubben.

Helt så vildt bliver det ikke igen til sommer. Heller ikke selvom at bundholdet har fået 40 millioner kroner som et resultat af en succesfuld kapitaludvidelse.

- Et januartransfermarked, hvor vi har været ude og forstærke holdet ganske markant med væsentlige spillere, hvis man omsætter det til helårsdrift, så er det en meget, meget stor udskrivning af kapital. Og så stort et fodboldspillerbudget vil vi ikke køre med, siger AaBs administrerende direktør, Poul Sørensen, til spn.dk og uddyber:

- Det var en force-majeure situation, hvor vi sagde, at vi ikke kunne klare, at vi ikke kunne stole på, at vores hold ville klare at beholde os i Superligaen. Både fordi vi vidste, at det var dyrt at rykke ned, og fordi vi vidste, at vi skulle ud at hente kapital. Så kunne vi ikke gå i gang, mens vi så et hold, der slet ikke kunne håndtere Superligaen. Det var et signal om, at vi ville blive i Superligaen for enhver pris næsten.

Vinterens mission ser i skrivende stund ud til at være lykkedes. I hvert fald er AaB kravlet helt op på en ottendeplads i Superligaen.