• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ærligt interview: Pione Sisto har gjort situationen svær for FCM-spiller

Foto: Getty Images

Mikael Anderson lægger ikke skjul på, at tilgangen af Pione Sisto har gjort hans egen position i FC Midtjylland noget anderledes.

Af Oliver Okstrøm

Da FC Midtjylland hentede Pione Sisto til klubben forud for denne sæson fra spanske Celta Vigo, så gav det god mening, at der blev mere konkurrence om de offensive pladser på holdet.

En af dem, som det gik udover, var Mikael Anderson, og han kan godt se, at det har været nødvendigt at hive noget nyt frem for at have muligheden for at få noget, som minder om den samme mængde spilletid som før sommerpausen.

Læs også:Gode og dårlige FCM-nyheder forud for Vejle-kamp

Det fortæller han om i et interview med TV3 Sport, hvor han kommer ind på den første tid med Sisto tilbage i klubben.

- Det har været svært. Rigtig svært endda. Jeg gik fra at starte inde i de fleste af kampene i sidste sæson, men i fodbold går det op og ned, og man skal være klar på, at der godt kan komme modgang, siger han og fortsætter: 

Læs også:Karakterer: FCM-joker strålede mod Atalanta

- Vi har fået en dygtig spiller ind i Pione (Sisto red.), og det er klart, at det har gjort min vej lidt længere til holdet. Men jeg synes egentlig, at jeg har tacklet det meget godt og bare været klar, når jeg så har fået chancen, lyder det fra Mikael Anderson.

Desuden betød tilgangen af Pione Sisto også, at den nigerianske kantspiller David Akintola nok engang skulle udlejes. Han har senest både været i Rosenborg og Omonia Nicosia, og denne gang er det tyrkiske Hatayspor.

I stedet for pladserne i offensiven har Mikael Anderson i stedet taget rollen som central midtbanespiller til sig på holdet, mens de har været ramt af corona på den position. En plads, som han også spillede som ungdomsspiller. 

Læs også:FC Midtjylland svækket før Atalanta: Driblestærk kantspiller er ude

Læs også:Bedst og værst fra FCM-AaB: Simpelthen for ringe VAR

Læs også:U21-landstræner uenig med FC Midtjylland-spiller