Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Afsløring: Byder millionbeløb på AGF-stjerneskud

AGF har modtaget et stort millionbeløb på den blot 17-årige kantspiller Adam Daghim.

AGF's blot 17-årige stjerneskud Adam Daghim kan få en stor mulighed i østrigske Red Bull Salzburg.

Det kan Tipsbladet nu afsløre.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er de østrigske mestre meget, meget ivrige efter at tilknytte den lynhurtige kantspiller, og derfor har de også afgivet et bud på lidt over 600.000 euro på Adam Daghim - det svarer til omkring 4,5 millioner kroner.

AGF er dog lunkne ved at lade kantspilleren gå, da de har planer med ham i den kommende sæson og ser et stort lys i U-landsholdsspilleren.

Selv er Adam Daghim meget interesseret i at komme til RB Salzburg, der har en lang historik med at uddanne unge spillere og gøre dem til internationale stjerner. I øjeblikket spiller eksempelvis U21-landsholdsspiller Maurits Kjærgaard i klubben og gør det godt, og det var også hos de østrigske mestre, at Erling Haaland fik sit store gennembrud.

RB Salzburg har været på plads til to af AGF's tre træningskampe denne sommer, og det eneste formål har været at syne Adam Daghim.

Adam Daghim, der i øvrigt er dansk U18-landsholdsspiller, har fået spilletid i alle AGF's første tre testkampe. I den første mod tyske SC Weiche Flensburg 08 fik stjerneskuddet 55 minutter på banen, hvor det også blev til en scoring i første halvleg.

Og noget tyder på, at han er på vej mod et gennembrud - og som minimum en mere prominent rolle omkring aarhusianernes førstehold, der også skal ud og spille europæiske i den kommende sæson.

Men der er stadig et stykke fra buddet til en egentlig handel, for i og med millionerne fra Yann Aurel Bissecks skifte til storklubben Inter ruller ind på bankbogen meget snart, er AGF ikke ligefrem økonomisk tvunget til at handle og sælge Adam Dahgim. Derfor skal der efter alt at dømme også et rigtig godt tilbud til, hvis AGF skal sælge på nuværende tidspunkt.

Adam Daghim fik sin førsteholdsdebut i AGF som blot 16-årig i foråret 2022 under David Nielsen. I sidste sæson noterede kantspilleren, der udmærker sig ved sin enorme fart, store fysik og arbejdsraseri, sig for tre indskiftninger, da man vandt bronzemedaljer i Superligaen.

U18-landsholdsspilleren er på kontrakt i AGF frem til udgangen af 2024.

Tipsbladet har været i kontakt med AGF, der ikke ønsker at kommentere historien.