Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-angriber efter skuffelse: Træerne vokser ikke ind i himlen

Succes avler ikke succes af sig selv, påpeger AGF-angriber Patrick Mortensen efter den store skuffelse mod Silkeborg søndag.

De er kommet ned på jorden igen i Aarhus, hvor en sejrsstime på seks kampe inden landskampspausen blev afbrudt af et nederlag mod lokalrivalerne Randers FC, og siden fulgt op med endnu et nederlag mod bundproppen Silkeborg søndag.

Det bevidner, at man ikke kommer sovende til succes, lyder det fra AGF-angriber Patrick Mortensen, der scorede to gange i 3-4-nederlaget til Silkeborg.

- Det handlede ikke så meget om det taktisk. Det var mere i forhold til at holde fast i vores dyder, og at træerne ikke vokser ind i himmelen, selvom vi har oplevet noget succes i en periode. Vi skal lære, at der ikke er noget, der kommer af sig selv. Vi skal være ydmyge og ærgerrige op til hver eneste kamp. Det kræver det i Superligaen. Og det var vi ikke mod Silkeborg. Det fik vi så også at vide, siger Patrick Mortensen til stiften.dk.

Med de to nederlag i træk er AGF nu at finde på Superligaens femteplads med 20 point. Samme antal point har Randers FC på fjerdepladsen og FC Nordsjælland på syvendepladsen.