Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-profil: Man må tænke ud over egen næsetip

AGF-profilen Casper Højer Nielsen fastslår, at det er vigtigt, at man husker at sætte fodbolden i perspektiv under den aktuelle coronakrise.

AGF har i mange år drømt om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold, og i denne sæson er det lykkedes for århusianerne, der er på tredjepladsen. Derfor må det føles ekstra bittert, at sæsonen i nu en måned har været suspenderet, og at fremtiden er uvis, men sådan skal man ikke tænke, lyder det fra klubbens venstre back Casper Højer Nielsen i et interview med stiften.dk.

I første omgang står det klart, at der ikke kan spilles fodbold i Danmark frem til 10. maj, men derefter krydser alle fingre for, at man så småt kan komme i gang igen og få afviklet den resterende del af sæsonen.

Læs også:Superliga: FC Midtjylland og FC København overhalet på erfaring

Det vil Casper Højer Nielsen selvsagt også gerne, men det er ikke det altoverskyggende.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, vi er stoppet i en sæson, hvor vi havde gang i noget godt. Men lige nu må vi sætte vores egne behov på stand-by og tænke på fællesskabet - og sådan tror jeg egentlig, de fleste mennesker har gjort. Og jeg føler, det er den rigtige måde at gøre det på. Vi må tænke lidt ud over egen næsetip, siger AGF-profilen til stiften.dk.

Læs også:AaB-træner med inspiration: Kigger på trends fra Europa

Midt i coronakrisen har der heldigvis også været noget at smile af for Casper Højer Nielsen og resten familien, som også tæller den tidligere FC København-spiller Lars Højer. Den 23. marts blev AGF-spilleren far til en lille pige.

Læs også:Morten Olsen til Bendtner: Altid nogle der ikke bryder sig om træneren

Læs også:Ekspert: FC København skal skille sig af med disse tre spillere

Læs også:Hvem har brugt flest udlændinge i Superligaen - her er opgørelsen