Superliga

Anelka kan afgøre Torres-skæbne

Hvis Nicolas Anelka er villig til at skifte til Liverpool, kan Fernando Torres måske ende i Chelsea alligevel.

Chelsea er meget interesseret i Liverpools spanske bomber Fernando Torres, og er villig til at betale en hulens masse millioner for ham. Men Liverpool vil ikke sælge. Det har længe været kendt. Men hvis man skal tro goal.com kan én ting alligevel få Liverpool til at sælge - eller rettere en spiller.

Liverpool har tidligere afvist et bud på 40 millioner euro plus Daniel Sturridge for Fernando Torres, men ifølge sitet er Merseyside-klubben alligevel villige til at slippe deres spanske superstjerne, hvis Chelsea er villige til at forhøje deres bud med 10 millioner euro plus sende Nicolas Anelka i stedet for Daniel Sturridge til Anfield.

Liverpool har en drøm om at kunne mønstre en klasse angrebsduo, og det får holdet jo som bekendt kun hvis Luis Suarez, der skifter til klubben inden så længe, har en makker med høj international klasse. Og hvis Torres sælges, er det i den forbindelse, at Anelka kommer ind i billedet.

Franskmanden var i 2002 lejet ud til The Reds, og kan dermed ende med at skulle trække i Liverpool-trøjen for anden gang i sin karriere. Indtil videre er det hele dog spekulationer. Spekulationer der formentlig vil fortsætte indtil på mandag kl. 23.59 hvor transfervinduet lukker.