Superliga

Avis: AGF vil hente tre nye

Morten "Duncan" Rasmussen bliver allerede rygtet til AGF til sommer. Også af Ekstra Bladet. De skriver, at aarhusianerne vil have ham og to mere.

I går rykkede de op i Superligaen igen, og i dag snakkes der allerede om, hvem og hvor mange, der skal forstærke AGF til sommer. I følge Ekstra Bladets oplysninger er planen, at aarhusianerne vil hente tre markante spillere før den nye Superliga-sæson, og meget peger i retning af, at Morten "Duncan" bliver den ene.

AGF ønsker ikke at udtale sig om kommende nyindkøb så tidligt ovenpå oprykningsfesten, men der kan ikke herske tvivl om, at der vil komme ønsker om nye spillere fra træner Peter Sørensen og sportsdirektør Brian Steen Nielsen.

- Lad vær med at spørge til, hvad der skal til af forstærkninger. Brian Steen Nielsen og Peter Sørensen kommer med deres ønskeseddel, og så ser vi på, hvad der er ansvarligt at gøre, sagde adm. direktør Jan Christensen til Ekstra Bladet efter oprykningen i går.

Der skulle angiveligt være en angriber øverst på ønskesedlen, da man ønsker en kvalificeret makker til Peter Graulund. En skade til den målfarlige AGF'er i sidste halvdel af forrige sæson var netop medvirkende til, at AGF rykkede ud af Superligaen, og den situation ønsker man ikke at stå i igen.

Morten "Duncan" er muligvis den øverste mand på AGF's ønskeseddel, men hvis han skal købes fri i Celtic, så skal de økonomisk trængte aarhusianerne sandsynligvis ud at finde 7,5 millioner kroner.