Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Genk holder linjen varm til Brian Priske

KRC Genk satser på at lande John van den Brom som cheftræner, men belgierne holder linjen varm til Brian Priske i FC Midtjylland.

KRC Genk er på jagt efter en afløser for Jess Thorup, der kun var ganske kort tid i klubben, inden han smuttede til FC København. FC Utrecht-træner John van den Brom er den varmeste kandidat, og Genk håber snart at kunne præsentere den 54-årige hollænder.

Men klubben holder stadig linjen varm til Brian Priske, som er næste mand på listen. Det skriver den belgiske avis Het Nieuwsblad.

Læs også:Blev Priske anbefalet til Genk af Thorup? Det holder jeg for mig selv

John van den Brom har tidligere stået i spidsen for Anderlecht, så han kender belgisk fodbold, og Genk satser på, at han bliver klubbens nye cheftræner, men Brian Priske spøger stadig - måske endda på opfordring fra Jess Thorup.

43-årige Brian Priske er dog i forvejen et kendt ansigt i KRC Genk. Som aktiv tørnede FC Midtjylland-træneren ud for den belgiske storklub, og han spillede 74 kampe i den blå trøje.

Læs også:Zanka-interview: Der var ikke brug for én, der råbte, skreg og kritiserede

Brian Priske forlod KRC Genk i 2005 - nu er spørgsmålet, om han vender tilbage som cheftræner her 15 år senere.

I første omgang handler det dog om John van den Brom, og meget tyder på, at han bliver klubbens nye træner. Het Laatste Niewus skriver, at en aftale formentlig falder på plads i løbet af fredagen. 

Læs også:Medie: Genk overvejede Brian Priske, men går efter Utrecht-træner

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - FC København

Læs også:Uvished om to AaB-spillere efter nedlukninger i Nordjylland