Superliga

Ayoub Sørensen vil blive i Lyngby

Ayoub Sørensen er én af 11 Lyngby-spillere, der har kontraktudløb til sommer. Sørensen startede inde i weekenden mod AaB og vil gerne blive.

Ayoub Sørensen har gennem noget tid døjet med en lyskeskade og har derfor kun været på 80 procent. Men i weekenden spillede han 90 minutter i Lyngbys nederlag til AaB.

Spilletiden glæder Sørensen, der tidligere har sagt, at han vil se fremtiden lidt an, inden han forlænger kontrakten med Lyngby. Sådan er det for så vidt stadigvæk, men den 22-årige kantspiller vil samtidig gerne blive.

- Jeg vil gerne blive i Lyngby, og min fornemmelse er, at de gerne vil beholde mig, men de vil gerne have næste sæson på plads, inden vi beslutter noget. Er vi rykket ned, eller bliver vi oppe? Vi er en hel del, der har kontraktudløb, og vi må tage det senere på sæsonen. Lige nu fokuserer jeg på at redde Lyngby og blive helt klar, siger Ayoub Sørensen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Her er Superligaens kontraktfrie spillere

Lyskeskaden driller fortsat Ayoub Sørensen, der har mærket ømhed i dagene efter AaB-kampen. Men Sørensen vil rigtig gerne spille kampene for at imponere Lyngbys ledelse og hjælpe holdet. Derfor håber han, at skaden ikke forhindrer ham i at spille mod FC Midtjylland mandag den 4. april.

- Jeg snakker med Niels (træner Niels Frederiksen red.) hele tiden, om jeg kan træne, og om jeg kan spille. Men jeg mangler noget fysisk. Det kunne jeg mærke til sidst mod AaB, hvor jeg fik en tre-fire kramper de sidste 20 minutter. Alligevel blev jeg ikke skiftet ud, og det tager jeg som et tegn på, at træneren stoler på mig.

LÆS OGSÅ: Lyngby: Hele tiden været i bundstrid

- Nu må vi se de næste dage. Kan jeg træne fuldt med op mod kampen mod FC Midtjylland, så er chancerne gode for at spille fra start igen, for jeg synes ikke, at jeg har spillet mig længere væk. Men vi er mange spillere, og vi skifter meget ud alt efter taktikken, så i sidste ende er det selvfølgelig op til Nielsen, siger Ayoub Sørensen.

Ayoub Sørensen har indtil videre spillet 19 kampe i sæsonen. Af dem er kun startet inde i seks.