Bach Bak mistede dyrt ur under omklædningstyveri
Foto: Melissa Hjerrild/polfoto
Superliga

Bach Bak mistede dyrt ur under omklædningstyveri

FC Midtjyllands omklædningsrum blev eller mindre tømt for værdigenstande under kampen mod Fremad Amager. Kristian Bach Bak mistede bl.a. et dyrt ur med affektionsværdi, mens det gik mindre ud over midtbanespilleren Kristoffer Olsen.

Under torsdagens pokalkamp mellem Fremad Amager og FC Midtjylland blev gæsternes omklædningsrum næsten tømt for værdigenstande under kampen. Som tipsbladet.dk kunne berette i går var spillerne naturligvis frustrerede og oprørte i spillertunnellen. 

Assistenttræner Kristian Bach Bak var en af dem, det gik værst ud over, da han fik stjålet et dyrt ur, som oven i købet også havde affektionsværdi. Det skriver aoh.dk. Mange mistede mobiltelefoner og computere, mens enkelte gik helt fri af tyveriet. Politiet ankom til Sundby Idrætspark i løbet af aftenen, hvor spillerne udfærdigede en liste over ting, som manglede. 

Kristoffer Olsen var en af de heldige spillere.

- Jeg har mistet en toilettaske med nogle toiletting. Men min telefon er her endnu. Sammenlignet med nogle af de andre, er det billigt sluppet, siger midtbanespilleren Kristoffer Olsson til aoh.dk.

FC Midtjylland vandt pokalkampen med 3-1.