Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Der blev grebet chancer i Herning

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem FC Midtjylland og Randers FC.

FC Midtjylland - Randers FC 2-1 (0-0)

0-1 Simon Piesinger 53’
1-1 Mikael Andersson 57’
2-1 Jens-Lys Cajuste 67’

Kampens bedste:

FC Midtjylland:

Jens-Lys Cajuste blev foretrukket på den defensive midtbane i Frank Onyekas fravær og den unge svensker greb chancen med en solid præstation, som endda blev krydret med et vigtigt mål. Hæderen kunne også have gået til Mikael Andersson, der ikke blot i denne kamp, men i hele efteråret har grebet chancen i en ellers tætpakket FC Midtjylland-offensiv. 

Randers FC:

Meget af det samme kan siges om Randers FC’s relativt nye spiller Simon Piesinger, der har grebet chancen på midtbanen og ligeledes gjorde det i dag med endnu en solid, hårdarbejdende præstation og ligeledes et mål.

Kampens værste:

Kreativiteten på FC Midtjyllands hold skal komme fra Emiliano Marcondes og Evander, men i dag kiggede midtjyderne som oftest forgæves efter de to kreatører. Titlen skal dog gå til Marcondes, der aldrig nåede at få taget temperaturen på kampen og blev udskiftet i anden halvleg, da Evander trods alt fik pyntet på sin præstation med en assist til 2-1-målet.

Kampens detalje:

Kampen livede først op i anden halvleg, så de første 45 idéforladte minutters højdepunkter stod Randers-fansene for med et banner, der ydede støtte til Randers FC’s Kevin Conboy, der i landskampspausen har været i medierne med en opsigtsvækkende sag, der har kostet Randers-spilleren store dele af sin formue. Banneret, der blev holdt frem op til kampstart, bar skriften “Vi står bag dig, Kevin”. Flot gestus af Randers-tilængerne.