Bedst og værst: FC Nordsjællands 'Neymar' drillede FCK

Det blev til 1-1 mellem FC Nordsjælland og FC København søndag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

FC Nordsjælland - FC København 1-1 (0-1)
0-1 Jens Stage (22.)
1-1 Kamaldeen Sulemana (66.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Kamaldeen Sulemana måtte begynde på bænken i dagens kamp, men da han kom på banen efter en lille times spilletid var det hurtigt, man fik øje på ham. Der kom endnu mere fart og action i FC Nordsjællands angrebsspil, som hidtil lige havde manglet det sidste for at få scoret.

Det sørgede den lynhurtige kantspiller desuden også for, da han fik overlistet Johnsson i FCK-målet fra en spids vinkel. Bevidst eller ej, så fik det enorm betydning for kampen. Mikkel Damsgaard havde derudover en fin kamp, hvor en lille offside og til sidst i kampen en klasse redning afholdte ham fra at få scoret.

FC København:
FC København havde deres perioder i kampen mod FC Nordsjælland, hvor de var klart domineret, og her var en af de spillere, som fik mast københavnerklubben ind i opgøret igen, Jens Stage.

Det gjorde han med stabilt arbejde på midtbanen, hvor han prøvede at skabe en hel del. Derudover var det også ham, som stod for FCK's mål til 1-0, da han fik godt med plads og headede bolden i mål. Han kunne også have scoret igen senere, men stolpen stod i vejen. I det hele taget havde FC Nordsjælland slet ikke et modsvar mod Stage i forbindelse med dødbolde.

Kampens værste:
Ulrik Yttergård Jenssen var i karantæne til kampen, og derfor var Ivan Mesik valgt til pladsen på venstre back. Han er normalt central forsvarer, og det var måske derfor han havde vanskeligheder med at slå til i kampen. Endvidere stod han får en kæmpe afbrænder i anden halvleg.

Kampens detalje:
Foruden scoringen til 1-1, som var vanvittig nok i sig selv, så var det enormt overlegent, da Kamaldeen Sulemana lige efter sin indskiftning sprintede let forbi bundrutinerede Andreas Bjelland, som måtte tage ulovlige metoder i brug for at stoppe ham i feltet. Dog uden det gav et straffespark.