Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: FCK-fansene fik hyldet Brøndbys bøddel

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og Vejle Boldklub.

Tipsbladet.dk i Telia Parken

FC København - Vejle Boldklub 2-0 (2-0)

1-0 Jonas Wind (11.)

2-0 Robert Skov (str.) (45.)

Kampens bedste:

FC København:
Hjemmeholdet var ikke flyvende, selv om de vandt komfortabelt, og det afspejlede sig i de individuelle præstationer. De fleste ydede det nødvendige, men heller ikke mere. Peter Ankersen skal roses for en dedikeret indsats, og landsholdsbacken havde mange gode aktioner i offensiven. Indlæggene havde for det meste adresse, og det var også Ankersen, der servicerede Jonas Wind ved 1-0-scoringen.

Vejle Boldklub:
Arbnor Mucolli spillede især en rigtig fin anden halvleg for Vejle, og det var ikke mindst på grund af ham, at Superligaens bundprop til tider formåede at etablere et pres på topholdets hjemmebane. Den unge Vejle-spiller havde flere gode afleveringer, og han var dygtig til at finde plads i mellemrummet. Han manglede lige at gøre det rigtig farligt. 

Kampens værste:
Det var en kamp, hvor få var rigtig gode, og ingen var katastrofale. Carlos Zeca havde ikke sin bedste dag på kontoret. FCK-anføreren var ikke lige så dominerende, som han plejer, og han blev fanget på mellemhånd et par gange. Zeca slap af sted med det, men kan gøre det meget bedre.

Kampens detalje:
Det var ventet, at FCK-fansene i et eller andet omfang ville hylde Kjartan Finnbogason, og det gjorde de såmænd også. Det startede allerede ved navneopråbningen under opvarmningen, og Parkens speaker også gav den da også lidt mere gas, end han plejer ved udeholdets spillere, da han introducerede Finnbogason, og FCK-fansene fulgte op med at synge islændingens navn. Et banner med skriften "Kjartan, Merci fordi du er til" fik også en tur. Sidste sæsons Brøndby-bøddel må med afstand være den mest populære "fjende", der er trådt ind i nationalarenaen.

Kjartan Finnbogason var i øvrigt ganske upåvirket af modstandernes hyldest, og inde på banen fik Vejle-angriberen gjort sig upopulær blandt flere af FCK-spillerne med en række hårde tacklinger.