Foto: Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Topscorer Wilczek sørgede for ny Brøndby-sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på Brøndby IF's sejr over Lyngby BK.

Lyngby BK – Brøndby IF 0-3 (0-1)
Kamil Wilczek, 0-1 (38’)
Kamil Wilczek, straffe 0-2 (70’)
Dominik Kaiser, 0-3 (72’)

Kampens bedste:
Lyngby BK

Rezan Corlu er udlejet fra Brøndby IF til Lyngby BK i denne sæson, og han fik vist sig flot frem for sin ejerklub i søndagens kamp. Den unge offensivspiller var flyvende på Lyngbys offensive midtbane, hvor han ofte fandt rummene mellem Brøndbys forsvar og midtbane og var involveret i næsten alle Lyngbys offensive aktioner. Han havde dog en kæmpechance tidligt i anden halvleg, som han misbrugte på det groveste. 

Brøndby IF
Det er svært at komme udenom Kamil Wilczek, når han scorer to mål og indtager matchvinderrollen. Den polske målræv var der, når der var brug for ham, og især det første mål var et flot hovedstød. Wilczek har nu scoret 12 mål på 13 kampe i denne Superliga-sæson, og dermed er han Superligaens topscorer. 

Læs også:Højdepunkter: Drømmekasse satte gang i FC Nordsjælland

Dominik Kaiser imponerede også på ny med en stærk præstation på midtbanen, og han fremtvang et straffespark og scorede sit syvende sæsonmål i Superligaen. 

Kampens værste:
Frederik Winther er blevet rost meget i denne sæson, og den unge forsvarsspiller har været rygtet til større adresser. Søndagens præstation var dog ikke god fra Frederik Winther, der ofte var overmatchet og havde problemer med Brøndbys højreside, og han blev blandt andet overrumplet ved Kamil Wilczeks 1-0-scoring. Desuden var han også uskarp med bolden.

Winther blev også erstattet af Andre Riel efter en times spil.

Læs også:Kontant Stage efter 3-1 sejr: Alt i alt godkendt

Kampens detalje:
Dominik Kaiser måtte udgå med en hovedskade i derbyet før landskampspausen, men tyskeren var igen i startopstillingen mod Lyngby, og det fejrede han ved at komme på måltavlen. Og hvilket mål.

Simon Hedlund lagde op til scoringen med en fantastisk assist, hvor svenskeren viste et fantastisk overblik og spillede bolden forbi tre Lyngby-mænd og i fødderne på Kaiser, som nemt kunne score. Det var en fænomenal aflevering fra svenskeren.

Læs også:AC Horsens-profil: Vi har vist, at vi kan spille god fodbold

Læs også:Bedst og værst: Zeca og Santos lagde låg på Esbjerg

Læs også:Bedst og værst: Silkeborg fik første sejr i vild målfest på Ceres Park