• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn & Kenneth Jensen

Jan Bech bekræfter - "CV" har penge til rådighed

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF-bossen Jan Bech Andersen tilkendegav på Instagram, at der er midler til rådighed. Til Tipsbladet bekræfter han, at CV har penge nok at købe for.

Af Anders Dehn & Kenneth Jensen

De har ledt efter forstærkninger hele sommeren, men indtil videre er det blot Sebastian Sebulonsen, der er ny mand i Brøndby IF. Han er den direkte erstatning for Andreas Bruus, der er blevet solgt til Troyes.

En ny angriber var ellers på vej, men svenske Sebastian Andersson fra FC Köln kunne ikke blive enig med BIF om en aftale, og dermed er han stadig på kontrakt i det tyske.

Den manglende aktivitet i transfermarkedet - tre uger inden vinduet smækker i - frusterer de mange Brøndby IF-fans, der ser cheftræner Niels Frederiksen have en svær opgave med at sætte et slagkraftigt hold på banen.

I første kamp i denne sæson i Superligaen startede han med 16-årige Oscar Schwartau, og mod FC København i weekenden var det tydeligt, at der er brug for at tilføre truppen noget kvalitet udefra.

Selv ejer og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen modtager beskeder om de manglende transfers - det kan man blandt andet se på hans Instagram-konto, hvor han løbende modtager beskeder. Her svarer Jan Bech Andersen blandt andet, at der er midler til rådighed: "Ingen begrænsninger", som han skriver til en anden bruger.

Og den besked gentager han over for Tipsbladet.

Her svarer Jan Bech Andersen kort og godt "ja" til, om det er korrekt forstået, at der er penge at handle for, inden han uddyber:

- Vi har meldt ud, at vi ønsker at være en bestandig del af top tre i Superligaen. Det er min samt bestyrelsens opgave at sikre, at vores sportslige sektor har de midler, der skal bruges til at indfri den målsætning, samt sikre, at vi har en slagkraftig trup med balance mellem talent og erfaring, således vi kan vedblive med at udvikle værdi.

Jan Bech Andersen fortæller dog også, at han mener, det er bedre at ramme rigtigt end at ramme tidligt på transfers:

- Det er vigtigt at holde hovedet koldt og finde de rigtige spillere med det rette perspektiv, siger han.

Så er det en indirekte kritik - som nogle fans tolker det - af fodbolddirektør Carsten V. Jensen, når BIF-ejeren skriver og siger, som han gør?

- Der er altid mange meninger, kloge hoveder og frustrerede fans efter et derby, men at konkludere, at det er kritik, må stå for deres egen regning, lyder det fra BIF-ejeren.

Brøndby IF har indledt denne sæson med tre point i sæsonens første fire kampe. Næste opgave for de blå-gule er en hjemmekamp mod OB.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.