Superliga

BIF overvejer klage over udvisning

Brøndby har endnu ikke afgjort, om der skal indsendes en klage over Michael Krohn-Dehlis røde kort i søndagens kamp mod OB.

Brøndbys Michael Krohn-Dehli blev sendt tidligt i bad søndag aften i kampen mod OB. Dommer Michael Svendsen takserede et frispark til direkte rødt kort, hvilket siden har skabt undren, da tv-billeder kan afsløre, at frisparket ikke er grovere end at et gult kort nok nærmere havde været på sin plads.

Dommer Michael Svendsen har afleveret sin kamprapport til DBU, og her har han begrundet sin dom ud fra, hvordan han oplevede situationen i selve kampen.

Af samme grund står de røde kort ved magt, og Michael Krohn-Dehli kan se frem til to spilledages karantæne.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvad der står i selve kamprapporten, men jeg kan kun sige, at Brøndby har 48 timer efter kampen til at klage over afgørelsen, og indtil videre har vi ikke modtaget nogen klage, siger leder af DBU Turneringer Peter Ebbesen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Krohn-Dehli: Det ødelægger kampen

Fristen for at klage til DBU over det røde kort udløber altså tirsdag aften, og hos Brøndby har man endnu ikke afgjort, hvordan man stiller sig i sagen.

- Jeg kan kun sige, at det ikke er utænkeligt, at vi indgiver en klage. Vi overvejer stadig hele sagen, siger sportschef i Brøndby Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Indgiver Brøndby ikke en klage må holdet undvære sin anfører i de kommende to hjemmekampe mod AaB og EfB.