Video : Tipsbladet
Superliga

Bjelland: Det havde været tyveri hvis vi havde slået FC Nordsjælland

FC Københavns Andreas Bjelland kunne se mange mangler i holdets spil efter 1-1-kampen mod FC Nordsjælland søndag aften.

FC København snublede i mesterskabskampen, da det kun blev til 1-1 på udebane mod FC Nordsjælland. Efter kampen var FCK-forsvareren Andreas Bjelland langt fra tilfreds med, hvordan kampen var gået.

Det gør han klart i et interview med Canal 9, hvor han følte, at man stod lidt i midten af det hele i opgøret.

- Vi fik jagtet bolden en hel del, og vi fik slet ikke sat vores spil sammen. Der var slet ikke nok, der turde tage fat i kuglen og spille med den, fordi vi ved også, at hvis vi tør spille med de her drenge, så er der plads, siger han og peger på.

Det var endvidere en kamp, hvor han ville mene, at det var ufortjent, hvis FCK'erne i sidste ende havde taget de tre point fra kampen.

- Jeg synes, at vi spiller en sløj kamp, og jeg er glad for at vi får ét point. Jeg synes også, at vi har nogle store chancer til sidst og vi har en på stolpen. Selvfølgelig har de også deres, men vi kan også være heldige og snuppe en 2-1 - og så havde det været tyveri ved højlys dag, lyder det fra Andreas Bjelland.

Endelig havde han også en klar besked om banen i Farum, som modsat Parken og de fleste andre baner i Superligaen er på kunstgræs. Det er tydeligvis ikke Bjellands foretrukne.

- Det er det samme lort, som det plejer at være. Man sidder fast på det, og det må være en fordel at spille på det hver dag. Det skal ikke være en undskyldning, men det ville da være dejligt, hvis de fik noget græs i stedet for det her plastic, fastslår FCK-spilleren.

FC København er nu 11 point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen.