Superliga

Bøffen ser frem til at æde Duncan

Silkeborgs bomstærke forsvarsspiller Jim Larsen ser frem til duellen mod AaB's hovedstødsstærke tankcenterforward Morten Duncan Rasmussen.

"Pas på sammenstød i felterne", burde der nok stå på et advarselsskilt til de mindre robuste spillere på Aalborg Stadion i morgen.

Der er nemlig lagt op til en rigtig styrkekonfrontation i luftduellerne mellem hjemmeholdets nytilkome tankcenterforward Morten Duncan Rasmussen og Silkeborg IF's forsvarskrumtap Jim Larsen.

Jim Larsen er et fysisk pragteksemplar, som internt i klubben går under navnet Bøf. I sin aktuelle udgave fremstår Jim Larsen oven i købet med et vildtvoksende fuldskæg, som får ham til at ligne en svensk skovhugger.

Spørgsmålet er så, om han får fældet Duncan med lovlige midler, når det går løs i Superliga-premieren i morgen. I hvert fald var det til dagens Silkeborg-træning en tændt Jim Larsen, der så meget frem til oplevelsen.

- Det bliver meget sjovt. Det kan jeg godt lide, de her fysiske dueller. Jeg har spillet mod ham før, da han var i Brøndby. Der plejede jeg at syntes, at det var meget sjovt at spille over for ham, så det skal nok blive godt, siger Jim Larsen til tipsbladet.dk og ser frem til at få brugt sin kropsstyrke.

- Om jeg så ikke risikerer at få nogle knubs? Jo, men det gør han også. Det går nok begge veje. Han kan også risikere at få nogle knubs. Sådan er det jo i fodbold.

Jim Larsen er med på, hvad der skal til for at holde Morten Duncans navn væk fra måltavlen.

- Jeg skal selvfølgelig markere ham tæt, ligesom man altid skal. Være opmærksom på ham, for han er stærk i feltet på hovedet. Men han er ikke den eneste, vi holder øje med. Vi holder øje med alle deres farlige spillere, forsikrer Jim Larsen.

Efter en svær opstart til sæsonen med mange skader - især til de offensive spillere . er stemningen mere optimistisk i Silkeborg-truppen nu. Jesper Bech er godt nok stadig ude efter sin ankeloperation, og nytilkomne Kasper Risgårds spillercertifikat ligger stadig i Grækenland, men ellers er det kun en lidt syg Thomas Hansen, som ikke er disponibel til slaget i Aalborg.

- Vi står godt rustet til at møde AaB. Bedre og bedre, faktisk. For der er mange spillere, der er ved at være klar efter skader. Det er lysnet meget her på der sidste, siger Jim Larsen.