Superliga

Borring snakker med danske klubber

Jonas Borring kan sagtens se sig selv fortsætte karrieren i en dansk klub. Men også udlandet viser interesse for kantspilleren.

Det er ingen hemmelighed, at Jonas Borring er færdig i FC Midtjylland. Klubben har forlængst meldt ud, at man satser på andre kræfter i fremtiden, ligesom Borring selv ikke har lagt skjul på, at han ser frem til at finde en ny klub.

Nu er sæsonen overstået, og Jonas Borring har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland. Han er dermed godt i gang med at finde en ny klub, og der er interesse fra flere sider.

- Der er interesse fra ind- og udland. Jeg snakker med nogle klubber, men der er endnu ikke noget på plads. Hvad det ender med, er ikke til at sige, men det ser spændende ud, fortæller Jonas Borring til tipsbladet.dk.

Han vil ikke fortælle, hvor eller hvilke klubber interessen kommer fra, men han har to primære kriterier, der skal opfyldes.

- Jeg søger en klub, der spiller den form for fodbold, som jeg gerne vil. I de sidste to år i FC Midtjylland spillede man på en anden måde, og vi har også snakket om, at jeg ikke passede så godt ind. Så jeg vil gerne et sted hen, hvor der spilles med brede kanter og mine kvaliteter kan bruges. Desuden skal det også være et sted, hvor min kone og min søn kan have det godt. Det er primært de to ting, der skal indfries, siger Borring.

Selvom han allerede i 2009 udtalte, at han gerne vil til udlandet, vil han ikke afvise et skifte til en dansk klub.

- Overhovedet ikke. Jeg kan sagtens se mig selv i en anden dansk klub. Jeg er åben over for det, men jeg har også hele tiden sagt, at jeg gerne vil prøve mig selv af i udlandet, hvor der er en anden fodboldkultur og man kan prøve at bo i et andet land. Men jeg kan som sagt også godt fortsætte i Danmark, siger Jonas Borring.

Offensivspilleren med de fynske rødder kom til FC Midtjylland i 2008 og har tidligere spillet for OB og B1913.