Superliga

Brøndby i gang med næste vindue

Til sommer bliver der en stor udskiftning i Brøndbys trup, og arbejdet med at sammensætte truppen til næste sæson er allerede igang.

Daniel Wass, Mikkel Bischoff, Ousman Jallow, Bruno og Remco van der Schaaf ventes alle at forlade Brøndby til sommer sammen med måske endda et par stykker mere. Oprydningen i Brøndby kommer altså til at fortsætte blandt andet med naturlige afgange i form af ikke-forlængede kontrakter.

De forventer da også, at der sker en hel del med truppen, og selv om det aktuelle transfervindue smækkede i i mandags er planlægningen af det næste vindue allerede i gang under ledelse af kommende sportschef Ole Bjur.

- Det er begrænset, hvor langt vi er kommet i den proces, men det er selvfølgelig et arbejde, der pågår. Vi skal så hurtigt som muligt have taget fat i, hvad vi skal have ind, og hvad der skal ud. Vi er igang, men det er en proces, der først for alvor tager til, når jeg starter 1. marts, siger Ole Bjur til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Bjur: Økonomi hindrede angriberkøb

Specielt på angriberposten har Brøndby manglet noget. Frontløberne har haft svært ved at score, men til næste sæson vil angrebet være forstærket af en, for Brøndby, forhåbentlig fuldstændig spilleklar Martin Bernburg, og foråret kommer til at afgøre, hvor intens Brøndbys sommerjagt på en angriber bliver.

- Vi må se, hvordan foråret forløber. Det er nemlig en dynamisk proces, hvor tingene er i konstant forandring. Men hvis ikke vores angribere for alvor finder vej til netmaskerne, så vil vi nok kigge endnu mere efter en angriber, end vi har gjort indtil videre, siger Ole Bjur.

Brøndby hentede Clarence Goodson som eneste forstærkning i vintervinduet. Samtidig blev Alexander Farnerud solgt, mens Pierre Kanstrup og Peter Madsen blev lejet ud til henholdsvis Brønshøj og Lyngby.