Superliga

Brøndby kan miste Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli har lyst til nye udfordringer i udlandet, og døren til endnu et udlandseventyr står på vid gab for Brøndby-profilen.

Der var engang, hvor Brøndby vadede i profiler. Sådan er det ikke længere. I dag kan klubbens profiler tælles på meget få fingre, men én enkelt spiller hæver sig dog over resten. Landsholdsspilleren Michael Krohn-Dehli.

Den kreative midtbanespiller er ikke blot Brøndbys topscorer med 10 sæsontræffere. Han er også manden bag chancerne på den københavnske vestegn. Men til sommer kan det være slut. I et interview med Jyllands-Posten i forbindelse med landskampen mod Norge, fortalte Krohn-Dehli, at han tørster efter en anden udfordring, end den han får i Brøndby.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne vil prøve noget andet på et
tidspunkt, hvis min udvikling er til det. Jeg har udviklet mig, og jeg
har gjort det godt i et stykke tid. Så på et tidspunkt er jeg åben for
andre muligheder, sagde Brøndby-profilen, der ikke udelukker, at han allerede til sommer vil forlade Brøndby Stadion.

- Det kunne godt være, men nu må vi se, hvordan tingene forløber. Intet
er sikkert, og jeg har en kontrakt med Brøndby, som løber i to år fra
denne sommer. Hvis tilbuddet kommer vil jeg helt klart være åben for
det, bedyrede Krohn-Dehl.

Og tilbuddet kan komme til sommer. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har Michael Krohn-Dehlis optrædener for både Brøndby og på landsholdet medført, at han er blevet et særdeles interessant navn for flere klubber ude i Europa. Især hollandske klubber, der kender Krohn-Dehli fra hans tid i Ajax Amsterdam, følger midtbanemanden tæt, men også i de lidt større europæiske ligaer har man fået øjnene op for danskerens kvaliteter.

27-årige Michael Krohn-Dehli har spillet tre sæsoner i Brøndby, men direkte adspurgt vil han ikke sige, om han er igang med sine sidste måneder på vestegnen.

- Jeg har sagt det, der skal siges. Det skal jo ikke blive en salgstale, siger han til tipsbladet.dk.

Michael Krohn-Dehli scorede sit første mål for det danske landshold, da han for præcis en uge siden scorede sejrsmålet i sejren på 2-1 over Slovakiet. Et mål, der næppe har sænket hans markedsværdi rundt omkring i Europa.