Brøndby målløse i over 270 minutter

Brøndby IF led lørdag sit tredje 1-0 nederlag i træk, da de hjemme tabte imod de svenske mestre, Malmö FF.

Brøndby IF har i øjeblikket meget svært ved at finde nettet, og kampen imod Malmö FF var ingen undtagelse. Efter 90 minutter kunne de svenske mestre gå fra banen på Brøndby Stadion med en sejr på 1-0.

Jiloan Hamad blev matchvinder for gæsterne, da han var hurtigst på riposten efter et stolpeskud. Stephan Andersen, der er tilbage i Brøndby-målet, havde ingen chance for at afværge scoringen, der faldt efter 26. minutter.

De bedste Brøndby-forsøg kom fra Nicolaj Agger og den unge U/19-spiller Mathias Gehrt, der begge startede i front for de blå-gule. Tættest på kom Gehrt med et stolpeskud.

Brøndby-træner, Henrik Jensen, har nu en uges tid til at finde ud af, hvordan hans hold skal komme tilbage på måltavlen, når Lyngby gæster Brøndby Stadion den 6. februar i de to holds første kamp i forårssæsonen.