Superliga

Curth og Duncan kan blive drømmeduo

Jeppe Curth og Morten "Duncan" Rasmussen kan blive duoen, som sparker AaB i sikker afstand af nedrykningsstregen. De har før klikket sammen på U/19-landsholdet.

Med AaB's lejemål af Morten "Duncan" Rasmussen kan en gammel drømmeduo blive gendannet, for Jeppe Curth og Morten »Duncan« Rasmussen har en fortid sammen på U/19-landsholdet.

Det makkerskab profiterede Jeppe Curth i høj grad af scoringsmæssigt, da han scorede seks af sine i alt ti U/19-landskampsmål i deres optrædener sammen.

Daværende U/19-landstræner Per Andersen, som nu er U/18 landsholdstræner, husker udmærket hvor fint de to spillere fungerede sammen.

- "Duncan" og Curth er to forskellige typer. På U/19-landsholdet spillede vi også 4-3-3 ligesom A-landsholdet. "Duncan" var 9'eren, mens Curth var 10'eren, der lå bagved. Det var lidt ligesom Ebbe Sand og Jon Dahl i sin tid på det voksne landshold.

- "Duncan" var jo allerede dengang farlig og scorede en del mål, så han løb med opmærksomheden i boksen. Det var ham, modstandernes stoppere passede på. Curth var så god til at løbe dybt, og han fik mere plads rundt om "Duncan".

- "Duncan" søgte meget ind i feltet og løb oftest på forreste stang, når der kom et indlæg. Jeppe kom så buldrende fremad i anden omgang. Det var en god konstellation. De to som spilletyper passede rigtig godt sammen, siger Per Andersen.

Læs mere: Tipsbladet går rundt om AaB's mulige duo i foråret, Curth/"Duncan". Vi hører fra Jeppe Curth om udsigten til at spille sammen med "Duncan" igen, og træner Kent Nielsen udtaler sig om nordjydernes angrebsmuligheder. Det står i Tipsbladet Indsigt, som er på gaden i dag fredag.