• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Forspringet til FC Nordsjælland er skrumpet til ét point, og nu skal FCK-mandskabet til at præstere, lyder det fra cheftræner Carsten V. Jensen.

Af Nicki Reinhardt

FC København er røget ind i en resultatmæssig krise. På mindre end en uge har de forsvarende mestre sat fem point til i forhold til guld-konkurrenterne fra FC Nordsjælland.

Cheftræner Carsten V. Jensen fokuserer imidlertid på, at et forspring på et enkelt point i tabellen er nok til, at FC København selv kan afgøre tingene.

- "Hvis vi præsterer, som vi plejer, vinder vi DM. Hvis ikke, giver vi FC Nordsjælland en chance. Det her var et 'wake up-call' til hele klubben. Der går en time af kampen i dag, før man ser FC København," siger cheftræneren.

I tirsdags tabte hans mandskab til netop FC Nordsjælland, og i aften blev det blot til 1-1 hjemme i Parken imod OB, som satte FCK-spillerne skak i størstedelen af opgøret.

- "Som jeg sagde til drengene: Det her må vise, at der ikke er nogen grund til at holde igen. Der skal spilles tre kampe, og vi skal præstere. Med vores præstation i den første time i dag, når vi ikke langt," siger Carsten V. Jensen.