Superliga

CV: Et wake up-call til hele klubben

Forspringet til FC Nordsjælland er skrumpet til ét point, og nu skal FCK-mandskabet til at præstere, lyder det fra cheftræner Carsten V. Jensen.

FC København er røget ind i en resultatmæssig krise. På mindre end en uge har de forsvarende mestre sat fem point til i forhold til guld-konkurrenterne fra FC Nordsjælland.

Cheftræner Carsten V. Jensen fokuserer imidlertid på, at et forspring på et enkelt point i tabellen er nok til, at FC København selv kan afgøre tingene.

- "Hvis vi præsterer, som vi plejer, vinder vi DM. Hvis ikke, giver vi FC Nordsjælland en chance. Det her var et 'wake up-call' til hele klubben. Der går en time af kampen i dag, før man ser FC København," siger cheftræneren.

I tirsdags tabte hans mandskab til netop FC Nordsjælland, og i aften blev det blot til 1-1 hjemme i Parken imod OB, som satte FCK-spillerne skak i størstedelen af opgøret.

- "Som jeg sagde til drengene: Det her må vise, at der ikke er nogen grund til at holde igen. Der skal spilles tre kampe, og vi skal præstere. Med vores præstation i den første time i dag, når vi ikke langt," siger Carsten V. Jensen.