Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er en offentlig kastrering af Filip Helander

Peter Sørensen er slet, slet ikke tilfreds med den måde, OB har ageret på i forhold til de rutinerede spillere og senest Filip Helander.

Anførerbindet sidder ikke på Filip Helander, når fynboerne OB fredag aften gæster Randers FC i et vigtigt opgør i bunden af rækken.

Det sidder i stedet på angriber Bashkim Kadrii.

Svenskeren er blevet degraderet som anfører efter nogle dårlige kampe i streg, og allerede mandag luftede fodbolddirektør Björn Wesström ideen om at gøre en anden spiller til anfører.

Det er altså sket nu.

Og ifølge Peter Sørensen, der er ekspert på Viaplay, er det endnu en underlig beslutning fra OB, hvor der i denne sæson ikke er truffet mange gode beslutninger.

- Jeg tror, de undervurderer den dramatik det her medfører i truppen. 

- Man kan jo konstatere, at den dømmekraft, der har været i forhold til at vælge anfører, har været mildt sagt dårlig, uheldig.

- Og så er den seneste beslutning i øvrigt i uskøn forlængelse af én lang og kontinuelig detronisering af de mest meriterede spillere. De spillere, som burde være støttespillere, der igen og igen har oplevet, at de er blevet frataget den status, de har haft.

- Det gælder Martin Hansen, der sidder på bænken og er blevet reservemålmand. Det gælder Bjørn Paulsen, der er sat på bænken, efter han har været anfører.

- Senest oplever vi også en detronisering og i virkeligheden også en offentlig kastrering af Filip Helander, efter at Björn Wesström gik ud og sagde, at nu trænger han til at koncentrere sig om sig selv, og at han har rigeligt at gøre efter at have spillet et par dårlige kampe.

- Det betyder bare rigtig meget, siger Peter Sørensen til Viaplay.

Også i sidste uge var Peter Sørensen ude med riven over for OB og i særdeleshed fodbolddirektør Björn Wesström. Det kan du se i videoen øverst til denne artikel.