Dobbelt N'Doye i ny FCK-sejr

Dame N'Doye scorede to mål i FC Københavns sejr på 3-1 i Farum.

FC Nordsjælland og FC København gav hinanden og tilskuerne en rigtig god kamp, da de to sjællandske mandskaber tørnede sammen i Farum. Begge hold ville frem over stepperne og det gav en underholdende fodboldkamp, der til sidst endte med en 3-1-sejr til de forsvarende mestre

Hjemmeholdet tog overraskende føringen efter 19 minutter, da Andreas Laudrup gjorde farmand stolt med en fremragende frispilning til Tobias Mikkelsen, der udplacerede Johan Wiland i sikker stil.

Herefter lagde FCK et tungt pres på den nordsjællandske defensiv, og efter en halv time kunne hjemmeholdet ikke længere stå imod, og så kunne Dame N'Doye med et af sine karakteristiske hovedstødsmål udligne til 1-1.

FCK fastholdt initiativet, men stillingen ved pausen var stadig 1-1.

2. halvleg startede ganske underholdende og allerede efter få sekunder faldt første chance, men Christian Gytkjær overplacerede sin afslutning.

Det gjorde Claudemir til gengæld ikke efter 64 minutters spil. Zdenek Pospech lagde et godt indlæg ind i Nordsjællands straffesparksfelt, og her dukkede brasilianeren så op og pandede FCK i front.

I resten af kampen var det som om, at FCK gik i deres berømte cruise control, med mange sikre aflevering. Dette var FC Nordsjælland ikke i stand til at stille så meget op overfor. I stedet kunne Dame N'Doye lukke og slukke med scoringen til 3-1 få minutter før slutfløjtet.

Dermed endte det med den forventede sejr til løverne - men hjemmeholdet kan bestemt se sig selv i øjnene imorgen.