Superliga

Duncan hjalp Hooiveld til FCK

Morten Duncan Rasmussen anbefalede Jos Hooiveld at tage til FCK.

Jos Hooivelds skifte fra Celtic til FC København blev i høj grad sat i søen takket være hjælp fra en tidligere Brøndby-mand. Morten "Duncan" Rasmussen, der spiller i Mainz men oprindeligt er på kontrakt i Celtic, anbefalede nemlig den hollandske forsvarsspiller at tjekke ind i den danske hovedstad.

De to spillere kender hinanden fra deres fælles tid i Skotland, og derfor spurgte Hooiveld Duncan til råds, da han blev kontaktet af FCK. Og danskeren var ikke sen til at gøre beslutningen nem at tage for hans tidligere holdkammerat.

- Morten og jeg er rigtig gode venner og vi snakker tit sammen i telefonen. Jeg ringede til ham og spurgte om København, Danmark og dansk fodbold. Han sagde til mig, at FCK er en god klub og folk ser op til holdet. Det gjorde mit valg nemt, fortæller Jos Hooiveld til sporten.dk.

Morten "Duncan" Rasmussen og Jos Hooiveld har det til fælles, at ingen af dem aldrig blevet noget hit i skotske Celtic. Danskeren stod i skyggen af de andre angribere i klubben, mens Hooiveld fik meget af sin tid i det skotske spoleret af skader.