Superliga

Duncan: Jeg er stadig en målscorer

Morten 'Duncan' Rasmussen har stadig sit første AaB-mål til gode, men troen på egne evner er intakt. Lejesvenden håber på flere indlæg.

Fem optrædener og nul mål i AaB-trøjen. Sådan lyder statistikken for lejesvenden Morten 'Duncan' Rasmussen, men den 26-årige angriber lader imidlertid ikke de manglende mål påvirke troen på egne evner.

- Selv om jeg ikke scorer i fem kampe, så tror jeg stadig på, at jeg er en
målscorer-type. Jeg prøver at arbejde hårdt for holdet og så
selvfølgelig komme så meget med i feltet som overhovedet muligt for at
vente på, at boldene kommer derind. Jeg gør jo mit bedste for at komme
til at score, siger 'Duncan' til

tipsbladet.dk

.

Han har dog svært ved at forklare, hvorfor begyndelsen i AaB har været langt fattigere på mål end i både Celtic og Mainz, hvor scoringerne kom allerede i de første optrædener.

- Jeg ved det faktisk ikke. Hvis jeg vidste det, ville jeg gøre det anderledes, så jeg har ikke nogen forklaring. Det har vel bare ikke helt fungeret – hverken spillet eller min egen ageren. Egentlig bruger jeg ikke så meget energi på det. Jeg må bare prøve at gøre mit bedste igen næste gang og så håbe, at jeg får lidt flere indlæg eller bliver spillet til lidt flere chancer, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

- Jeg forbereder mig bedst muligt til hver kamp – uanset hvor jeg spiller, og hvem jeg spiller imod. Jeg yder altid det bedste, jeg kan, og nogle gange spiller man en god kamp og scorer masser af mål, andre gange rammer man ikke lige dagen.

Næste mulighed for at komme på måltavlen bliver på søndag kl. 18, hvor AaB gæster Morten 'Duncan' Rasmussens gamle hjemmebane i Brøndby.