Superliga

Esbjerg jagter yderligere forstærkning

EfB forsøger at hente endnu en spiller i eftermiddag.

Esbjerg har her til formiddag hentet den defensive allround-spiller Davidson Drobo-Ampem fra Bundesliga-klubben St. Pauli, men vestjyderne er tilsyneladende ikke færdige med at handle her i det sidste døgn af januars transfervindue.

Esbjergenserne blev i weekenden sat i forbindelse med Heerenveen-spilleren Geert Arend Roorda, der kan spille flere offensive pladser, og ifølge EfB's sportsdirektør Niels Erik Søndergaard kan Superligaens øjeblikkelige nummer 11 muligvis præsentere endnu en spiller senere i dag. Om det bliver Roorda vil Søndergaard til gengæld ikke ind på.

- Vi har lidt forskellige bolde i luften lige nu. Vi må se, om der lander noget her til eftermiddag, siger Niels Erik Søndergaard til tipsbladet.dk.

- Det er en spændende dag og også lidt travlt, men sådan er det, siger Søndergaard.

Esbjerg-direktøren glæder sig over, at det til formiddag lykkedes klubben at hente en spændende spiller fra Bundesligaen.

- Jeg vil ikke ind i de økonomiske forudsætninger, men det er ikke noget, der sprænger banken. Det er en ung spiller i periferien af deres hold, og det er spændende og lidt en garant for hans potentiale, at han kommer fra en Bundesliga-klub. Det er lidt uvant, at man kan hente spillere i Bundesligaen, men de ser et potentiale for, at han kan modnes og få hjælp i sin videre udvikling, når de giver ham muligheden for at komme hertil, siger Niels Erik Søndergaard.

Esbjerg hentede tidligere på måneden Morten Karlsen på fri transfer i Randers FC som erstatning for anfører Jesper Jørgensen, der tog til den belgiske klub Gent.