Superliga

Fastlåste Esbjerg-spillere sat fri

Den nye cheftræner Jess Thorup har indført en ny spillestil, som giver spillerne mere frihed, fortæller Esbjerg-profilen Søren Rieks.

Mere fokus på spillet med bolden og mere taktisk frihed til spillerne.

Selv om det er den tidligere assisttræner Jess Thorup, der har overtaget chefposten i Esbjerg, har der været markante ændringer på træningsbanen i forhold til tiden under Ove Pedersen.

- Jess er kommet med nye input i træningen, som har givet os mere fritflydende spil. Vi er ikke lige så låste. Der er simpelthen kommet mere frihed i vores spil, fortæller Esbjerg-profilen Søren Rieks til

tipsbladet.dk

.

Siden Ove Pedersen i mandags valgte at opsige sin stilling, har der været fokus på at banke noget humør ind i truppen igen og samtidig give spillerne noget ny energi og inspiration til at præstere. Og det trækker i den rigtige retning, mener Søren Rieks.

- Før var der ikke så mange idéer. Vi var kørt lidt fast. Nu arbejder vi med nogle lidt friere roller, og det skulle gerne få os til at skabe noget mere i offensiven, siger den 23-årige offensivspiller.

Første test for Jess Thorups nye spillestil bliver på søndag kl. 16, hvor Esbjerg skal på besøg hos FC Nordsjælland i Farum.