FC Midtjylland fik hårdt tilkæmpet sejr over Fremad Amager

FC Midtjylland vandt 3-1 over Fremad Amager på mål af Mikkel Duelund, Kristoffer Olsson og Paul Onuachu.

Tidligere på ugen havde mindre rangerede mandskaber som blandt andet Kjellerup og B.93 slået Superliga-klubberne Lyngby og Esbjerg ud, mens Vendsyssel ligeledes havde ekspederet OB ud af turneringen.

Torsdag var det FC Midtjyllands tur til at tage revanche, da man på Sundby Idrætspark besøgte Fremad Amager, der til dagligt spiller i 1. divisionen.

FC Midtjylland stilte op i en forholdsvis stærk startopstilling med normale førsteholdsspillere som Johan Dahlin, Filip Novak og Markus Halsti i startopstillingen.

Det kunne ses i kampens indledning, hvor gæsterne efter 15 minutter var tæt på at komme i front efter flotte kombinationer. Forløsningen kom dog efter 34 minutter, da Mikkel Duelund alene med målmanden formåede at chippe bolden over keeperen til 1-0.

Andet FCM-mål faldt et kvarter inde i anden halvleg, da Kristoffer Olsson var manden for enden af et par flotte kombinationer og kunne sende bolden i kassen til 2-0.

10 minutter før tid reducerede Fremad Amager dog ved Olcay Senoglu. Herfra lagde værterne et tykt pres på FC Midtjylland, der dog holdt stand. I overtiden kunne Paul Onuachu i et kontrastød gøre det til 3-1.