Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FC Nordsjælland forventer ikke mere transferaktivitet

FCN-træner Flemming Pedersen er klar til at lukke transfervinduet.

Det har været et meget roligt transfervindue i FC Nordsjælland indtil videre, og det ser ud til at blive overskriften på januar for Superliga-klubben fra Farum. Det antyder i hvert fald cheftræner Flemming Pedersen over for sn.dk.

FC Nordsjælland har sagt farvel til offensivspilleren Godsway Donyoh, der længe har haft et ønske om at komme videre i systemet, og nu slår han sine folder i Dynamo Dresden, der kæmper for livet i den tyske 2. Bundesliga.

Læs også:Randers-back: En kæmpe bedrift at komme i top seks med vores budget

FCN-træneren er klar til at sætte punktum.

- Vi er 24 markspillere og to keepere i truppen, og jeg synes, at de alle sammen har niveau til at spille i Superligaen. Jeg tror heller ikke, der kommer til at ske noget. Godsway havde en mulighed, og det er så sket med hans skifte. Det er, hvad jeg forventer, der vil ske, og vi er godt dækket ind, siger Flemming Pedersen til sn.dk.

Læs også:Avis: 2. Divisionsklub henter rutineret angriber med flot Superliga-CV

Selv om det har været et roligt transfervindue i FC Nordsjælland, har det alligevel været et særdeles indbringende ét af slagsen. Ikke på grund af Godsway Donyoh, men derimod på grund af klubbens tidligere profil Stanislav Lobotka, der blev solgt fra Celta Vigo til Napoli for et beløb i omegnen af 150 millioner kroner. Takket være en videresalgsklausul, som FCN havde på Lobotka, har klubben angiveligt sikret sig omkring 35 millioner kroner.

FC Nordsjælland overvintrer som nummer syv. 

Læs også:Avis: FCK er klar til at gøre AaB'er til en af de dyreste internt i Danmark

Læs også:FCK afviser Klimala-påstand: Vi har ikke budt på ham

Læs også:FC Nordsjælland-træner: Vi kan kæmpe med om guld næste år